Kako omehčati avokado in namaz iz avokada

Prihaja sezona avokada in z njim težave, ko imajo v trgovinah v ponudbi le tiste najbolj trde primerke, ki se jih vsi izogibamo. Vendar pa ni tako težko omehčati avokado. Ena možnost je, da ga zavijemo v časopisni papir, druga pa, da ga hranimo skupaj z jabolki. V obeh primerih bo avokado v dneh dneh že zelo mehek.

Hiter recept: Jaz imam najraje avokado namazan na kruhu. Je hitro pripravljeno in zelo okusno. Avokado razpolovim, ga z nožem nastrgam in namažem na polnozrnat ali domač kruh, malo posolim in nanj položim rezino ali dve dobrega pršuta ali domačega posušenega mesa. Za prste obliznit!

Dober tek! 🙂

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s